De werking van microstroom therapie

Heb jij ooit wel eens gehoord van microstroom therapie? Wanneer dit voor jou niet het geval is, dan wordt het hoog tijd om hier verandering in te brengen. Het ondergaan van microstroom therapie kan jou namelijk van uiteenlopende soorten klachten afhelpen of het in ieder geval verminderen.

  • Stress
  • Slapeloosheid
  • Chronische pijn

Zowel lichamelijke als mentale klachten kunnen dankzij de microstroom therapie opgelost of verlicht worden. Bij deze therapie worden er twee elektroden op specifieke punten op je lichaam aangebracht. Waar deze elektroden aangebracht worden hangt af van de klachten die je hebt en hoe deze het beste opgelost kunnen worden. Veel mensen zijn bang dat dit heel erg veel pijn zal doen, maar je merkt hier vrijwel niets van. De meeste mensen voelen alleen een lichte tinteling. Daarnaast duurt een behandeling nooit lang. In ongeveer 30 minuten zal de sessie afgerond worden. Het is soms nodig om meerdere sessies als onderdeel van de microstroom therapie te volgen. Ook dat hangt allemaal af van de soort klacht en de ernst ervan. Om dit van tevoren al te weten, is het belangrijk om hiervoor een afspraak te maken. De arts van Ayuta kan dan samen met jou gaan kijken waar je nu precies last van hebt en hoe microstroom therapie jou kan helpen bij het verbeteren hiervan.

De microstroom therapie is voor iedereen

We hebben je hierboven al een aantal voorbeelden gegeven van klachten die dankzij de microstroom therapie verholpen of verlicht kunnen worden. Maar dit is natuurlijk bij lange na niet het enige waarmee je bij Ayuta terecht kan. Je kunt hier vrijwel met allerlei soorten klachten terecht. Infecties kunnen bijvoorbeeld verlicht worden. Heb jij last van (extreme) vermoeidheid? Ook dan kan de microstroom therapie zomaar de oplossing voor jou zijn. Binnen de Raymedy gelooft men erin dat de energie rondom je lichaam ervoor zorgt hoe jij je voelt. Is de energie in balans? Dan zul jij nergens last van hebben. Het gebeurt in de huidige maatschappij echter al snel dat dit niet het geval is en wanneer je energie uit balans is, dan ga je hier klachten van krijgen. Bij sommige mensen uit zich dit in pijn, bij andere mensen zijn het juist emotionele klachten waar ze last van krijgen. Dit verschilt van persoon tot persoon. Daarom is het ook zo belangrijk om gewoon eens een afspraak te maken bij Ayuta en er op die manier achter te komen wat zij voor jou kunnen betekenen.

Het ondergaan van de behandeling

Het lijkt in het begin misschien eng of vreemd om niet voor de moderne geneeskunde te kiezen. Je arts zal je misschien vreemd aankijken wanneer je zegt dat je liever voor microstroom therapie dan voor het slikken van een grote lading pillen. Maar uiteindelijk zal dit niets doen voor de energie rondom je lichaam en dat is nu net waar je op moet focussen om juist weer beter te kunnen worden. Gelukkig weten ze daar bij Ayuta alles van en het is dan ook zeker een aanrader om hierheen te komen en te bekijken wat zij allemaal voor je kunnen doen. Op de website kun je hier al een hoop meer informatie over vinden. Het is dus de moeite waard om hier eens een kijkje te komen nemen en er op die manier achter te komen wat zij voor jou kunnen doen. Het maken van een afspraak kun je doen door telefonisch contact op te nemen met de kliniek. De medewerker die je dan te spreken krijgt kan je natuurlijk ook voorzien van meer informatie. Als je dus vragen hebt, kun je die meteen stellen.