De ramen blinderen van mijn auto

Ik heb al bijna 16 jaar mijn rijbewijs en dit jaar heb ik voor het eerst een auto gekocht die helemaal nieuw is. Voorheen kocht ik altijd tweedehands auto’s. Men noemt het tweedehands, maar de auto’s die ik gekocht had hadden denk ik meerdere gebruikers gehad. Ik vond het nooit erg om in een auto te rijden die al gebruikers voor mij heeft gehad, zolang de auto maar goed reed. Mijn eerste auto was een Mazda, dat was denk ik mijn beste aankoop. Ik had de auto gekocht een paar maanden na het behalen van mijn rijbewijs. Ik vond het toen erg leuk om te rijden en wilde meer ervaring opdoen. Tijdens rijlessen leer je alleen de basis, het echte rijden leer je daarna. Ik kon niet vaak gebruik maken van de auto van mijn ouders en besloot om er zelf eentje te kopen. De auto was erg goedkoop en had al vele jaren, maar uiteindelijk heb ik nog 4 jaar van de auto kunnen genieten. Deze auto reed erg lekker en sportief. Hierna kocht ik een BMW, waarvan de vorige eigenaar de ramen had geblindeerd. Ik had van te voren nooit nagedacht over ramen blinderen, maar ik vond dit erg fijn aan deze auto. De auto had veel problemen en ik hij moest helaas vaak naar de garage. Vele jaren later heb ik nu voor het eerst een nieuwe auto en het leek mij fijn om de ramen te blinderen. Ik vond het een goede keuze bij de oude BMW en wilde nu ook de ramen blinderen van mijn nieuwe auto. Vorige keer had de vorige eigenaar dat al gedaan, nu moest ik zelf een bedrijf zoeken.

Ramen blinderen bij Mr CarDesign

Ik zocht online naar informatie over ramen blinderen, want ik kende de regels niet. Ik wist wel dat de ramen in Nederland niet te donker mogen zijn, maar wist niet hoeveel procent dat was. Tijdens het lezen over blindering vond ik de website mrcardesign.nl. Op deze website kon ik al veel informatie lezen over de regels en ik zag dat dit bedrijf in de buurt gevestigd is. Ik wist niet dat er ook veel andere voordelen zaten aan het blinderen, zoals veiligheid en warmtewering. Bij dit bedrijf kon ik de ramen laten blinderen. Ik zocht naar een aantal andere bedrijven in de buurt, zodat ik prijzen kon vergelijken. Ik nam contact op met Mr CarDesign en de andere bedrijven en vertelde welke ramen ik wilde laten blinderen en vroeg om een offerte. Van alle bedrijven kreeg ik een offerte voor ramen blinderen, de offerte van Mr CarDesign was het beste. Het was goedkoper dan ik van te voren had verwacht. Ik nam weer contact op met dit bedrijf om te vragen wanneer ze mijn ramen blinderen konden en ik kon die week al langskomen. Ik maakte een afspraak voor het weekend en bracht de auto op zaterdag langs bij dit bedrijf.

Blij met de blindering

Na het ramen blinderen kon ik de auto direct ophalen en ik ben erg blij met het resultaat. De donkere ramen staan erg mooi bij de auto en het is goed uitgevoerd. De blindering zit strak om de ramen en je ziet geen losse stukjes. Voor ramen blinderen vind ik Mr CarDesign een goede keuze.

  • Er zijn veel voordelen aan ramen blinderen, zoals veiligheid en warmtewering
  • Bij MrCarDesign kon ik voordelig de ramen laten blinderen
  • Het bedrijf heeft goed werk geleverd
  • Ik ben erg blij met het resultaat en vind het er mooi uitzien