De jazzband in Den Haag: Voor al uw evenementen

Als u een evenement organiseert is de muziek misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar wel een van de meest belangrijke dingen. Het maakt niet eens zo veel uit wat voor evenement het betreft. Het kan een bruiloft zijn, een 40-jarig huwelijk, een verjaardag of misschien wel een feestje ter ere van een geboorte of verhuizing. Het kan zowel een groot- als kleinschalig feestje zijn, maar voor beide opties is het leuk om de jazzband uit Den Haag in te huren. Jazzmuziek voegt namelijk iets heel bijzonders toe aan uw feest, een ontspannen en vrolijke vibe. Jazzmuziek is namelijk niet zo zwaar op de hand en bijna iedereen vindt het leuk om naar te luisteren. De jazzband uit Den Haag heet Chinese Taxidriver, en komt maar al te graag spelen op uw feestje of event. Met hun jarenlange ervaring en uitgebreide repertoire jazzmuziek haal je een pro op het gebied van jazz in huis en weet je zeker dat je gasten zich zullen vermaken. 

Chinese Taxidriver is een jazzband uit Den Haag

De naam klinkt misschien in eerste instantie niet zo jazzy, maar Chinese Taxidriver is een jazzband uit Den Haag pur sang. Ze hebben al vele avonden spelen achter de rug, zowel op kleinere feestjes als grote en uitbundige partijen. In beide gevallen maken ze het event onvergetelijk, of dat nu is in de vorm van sfeervolle achtergrondmuziek of een opzwepend, muzikaal optreden. Ze merken steeds weer dat gasten zich echt kunnen verliezen in alle herkenbare én zelfs zelf gecomponeerde muziekstukken, en zijn daarom dé absolute smaakmaker op uw feestje of event. Chinese Taxidriver is een jazzband uit Den Haag, die bestaat uit vijf personen. De interactie met elkaar, gecombineerd met hun fantastische vermogen tot improviseren, maakt het een kwintet met veel talent. Bovendien is hun interactie met het publiek altijd speels en uitnodigend. Chinese taxidriver speelt voornamelijk jazzmuziek, maar ook andere nummers, echter met een jazzy tintje. Ze wisselen graag af tussen diverse stijlen, waardoor het nooit saai wordt. Tijdens de avond kun je een mix voorbij horen komen van de volgende invloeden:

Aan elk van deze stijlen geeft deze jazzband in Den Haag zijn eigen draai, waardoor de nummers mooi in elkaar overlopen en het continu vermakelijk blijft. Want dat is precies waarom mensen deze jazzband uit Den haag zouden inhuren: Voor unieke muziek met een speels karakter. Als men standaard muziek zou willen zouden ze wel een DJ of iets dergelijks inhuren. Met de muziek van Chinese Taxidriver op jouw bruiloft, verjaardag of bedrijfsevent zit je sowieso gebakken qua sfeer en gezelligheid, en maak je er een onvergetelijke gebeurtenis van. 

Meer over de band Chinese Taxidriver

Als je nieuwsgierig bent geworden naar de jazzy muziek van Chinese Taxidriver, deze geweldige jazzband uit Den Haag heeft ook een eigen album op de markt gebracht, genaamd Turning Left. Het beluisteren van dit album is een goede manier om een inschatting te maken van de stijl van hun muziek, en of deze past bij het evenement dat je aan het plannen bent. Overigens is het wel zo dat Chinese Taxidriver zich zeer goed kan aanpassen aan uw wensen en voor elk event een ander repertoire kan spelen. De ene keer moet het namelijk opzwepend en stimulerend zijn, terwijl op andere feestjes mensen juist een rustig en sfeervol achtergrondmuziekje waarderen, zodat iedereen rustig met elkaar kan kletsen. De sfeer bepaalt u dus zelf. Indien u meer informatie wilt kunt u hun website eens doorlezen (ajcms) of contact opnemen via het contactformulier.