De beste E liquid bij Go Vapour

Wil je meer weten over de beste E liquid, dan staat Go-Vapour.nl klaar voor jou! Wij zijn de E sigaret specialist, en bij een E sigaret hoort natuurlijk ook de vloeistof, oftewel de E liquid. Zonder een E liquid kun je namelijk geen E sigaret roken. Wat de beste E liquid is, is een lastige vraag, want dit hangt af van je smaak en voorkeur in E liquids. Om erachter wat de beste E liquid is, is het belangrijk om te weten waar een E liquid allemaal uit bestaat. In een E liquid zitten de volgende ”ingrediënten”:

  • PG, afkorting van propyleenglycol. PG is een uit aardolie gewonnen stof, die geur en smaakloos is en op veel verschillende manieren wordt gebruikt. Het wordt dus gebruikt in E liquids, maar ook bijvoorbeeld in de namaakrook van discotheken en festivals. Bij een E liquid dient PG als bevochtigingsmiddel, PG houdt de tabak vochtig, om uitdroging te voorkomen. In de beste E liquid zit dus sowieso PG.
  • VG, afkorting van plantaardig glycerine. VG is een vloeistof dat wordt gebruikt in meerdere producten en zo ook in E liquids. VG zorgt in een E liquid voor de smaak, omdat er smaakstoffen inzitten. Het is een transparant, (bijna) geurloos en (bijna) smaakloos middel.

De beste E liquid

Allereerst, wat is een E liquid precies? Een E liquid is een vloeistof die wordt gebruikt om een E sigaret te vullen. De vloeistof wordt door middel van een verdampsysteem in de tank van een E sigaret verdampt. Dit zorgt ervoor dat jij, de gebruiker van een E sigaret, kan inhaleren. Een E liqiud is vaak verkrijgbaar in meerdere nicotinegehaltes. Omdat je een E sigaret ook zonder nicotine kunt roken, bestaan er ook E liquids zonder nicotine. Naast een 0 nicotinegehalte, bevatten E liquids 3, 6, 12 of 18 milligram nicotine, per milliliter E liquid. Een E liquid met een laag nicotine gehalte, zorgt ervoor dat de gebruiker meer kan roken, omdat het minder nicotine bevat dan bijvoorbeeld een normale sigaret of shag. E liquids zijn verkrijgbaar in vele smaken, zoals fruit, snoep, dessert, alcohol en tabak smaken. Je kunt dus ook kiezen om een E sigaret te vullen met een tabak smaak, zodat het lijkt alsof je een normale sigaret gebruikt. Wij hebben een ruim assortiment van de beste E liquid. We bieden naast een aantal bekende merken ook ons eigen huismerk aan. De merken die wij verkopen, komen voornamelijk uit de Verenigde Staten, Engeland en Frankrijk. Dit omdat hier de beste kwaliteit qua E liquids geproduceerd worden. Wat ook belangrijk is, onze E liquids zijn TPD geregistreerd. Het is dus een kwestie van smaak, maar de beste E liquid kun je bij ons ook krijgen (we durven het te zeggen!)

E liquids by Go Vapour

De reden dat wij durven te zeggen dat wij de beste E liquid in huis hebben, is omdat al onze E liquids voldoen aan ALLE Europese Veiligheidseisen, we alleen natuurlijke aroma’s gebruiken, beschikken over een Eurofins keurmerk, Tuv Nord keurmerk, we zijn celbiologisch getest door Dartsch Scientific, we zijn 100% grade quality gecertificeerd en we zijn R.O.S.H. gecertificeerd.

De beste E liquid vind je dus bij Go Vapour. Neem een kijkje op onze website voor alle beschikbare liquids!