Bent u opzoek naar cp pallets?

Bent u opzoek naar cp pallets? Dan bent u bij QPall aan het goede adres. Het bedrijf produceert namelijk cp pallets met een doel. Er is een logische keuze gemaakt voor kunststof pallets in plaats van houten pallets, dit komt door duurzame, kostenefficiënte en milieutechnische overwegingen. U kiest voor het bedrijf wanneer u opzoek bent naar een logische partner die uw interesses in innovatie deelt. 

Het bedrijf houdt zich bezig met het verminderen van uitstoten door de matrijzen in plaats van de pallets te verplaatsen, dit beperkt de kosten voor transport en uitstoot. Daarnaast houdt het bedrijf zich ook erg bezig met het hergebruiken van plastic. De pallets worden gemaakt van gerecycled materiaal. 

CP Pallets

Voor cp pallets kunt u bij QPall terecht. De cp pallets hebben andere kenmerken, maar lijken op de gewone pallet. De cp van cp pallets staat voor Chemical Pallets. De cp pallets zijn in negen verschillende uitvoeringen te verkrijgen en worden oorspronkelijk gebruikt voor de Europese chemische en kunststofindustrie. Tegenwoordig worden de cp pallets ook gebruikt in andere industrieën vanwege de hoge economische waarde die de cp pallets behouden. Zo zijn er verschillende cp pallets verkrijgbaar die verschillen in:

  • Afmetingen
  • Hoogte
  • Gewicht
  • Belasting in stelling

Zoals eerder aangegeven bestaat het assortiment van cp pallets uit negen verschillen in de afmetingen of in de constructie. De cp pallets worden gebruikt voor het verplaatsen van vaten met vloeistoffen, zakgoed, octabins en big-bag zakken. Dit zijn zakken die gebruikt worden bij de transport van poeders of andere fijne materialen. Voor cp pallets hebt u dus veel opties die het bedrijf aanbiedt voor de klant. Om te bepalen wat voor u de juiste cp pallets zijn is het belangrijk om na te denken over het gewicht en de belasting die de cp pallets moeten dragen. Op deze manier kunt u de juiste cp pallets voor de juiste doeleinden aanschaffen.

Gebruikte pallets

Bij het bedrijf kunt u ook terecht voor gebruikte kunststof pallets. Deze zijn goedkoper in aanschaf en ideaal als beginnend ondernemer. U wilt natuurlijk in de begin fase niet te veel geld investeren maar u wilt wel aandacht besteden aan de omgang met de producten. De gebruikte pallets zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee vanwege het kunststof kwaliteit. Wanneer u kiest voor hergebruikte pallets bent u milieu bewust bezig en stelt u hoge eisen aan de transport en opslag van goederen. De gebruikte pallets passen prima in een budget wanneer u wat minder te besteden heeft. De gebruikte pallets zijn te verkrijgen in diverse afmetingen, gewicht en de belasting in stelling. Maar ook in diverse uitvoeringen en varianten zoals cp pallets en hygiënische pallets. 

Wanneer u een product bij Qpall aanschaft wordt u bijgestaan door mensen die jaren lange ervaring hebben en weten waar het over gaat. Deze mensen helpen u bij het maken van de juiste keuze. De pallets zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof. Voor het bedrijf is innovatie heel belangrijk en dit is ook de reden van het continu ontwikkelen van producten en nieuwe soorten. Hierbij heeft het bedrijf altijd duurzaamheid als grote rol in het achterhoofd.