Bedrijfsafval

BedrijfsafvalVoor het zoeken naar een goede afvoer van uw bedrijfsafval zijn veel oplossingen te vinden. Alleen is het streven tegenwoordig ook dit op een zo bewuste en duurzame manier te doen. Mede door de meerdere afvalstromen op verantwoorde wijze weg te gooien. Door ze te kunnen scheiden en zo te kunnen ophalen, werken we allemaal aan een beter milieu ondanks de hoeveelheid afval die we dagelijks produceren. Organisaties ontkomen hier niet aan. Zeker niet ondernemingen waarbij productie de kern is van het primaire proces. Deze specialist in bedrijfsafval biedt voor alle organisaties goede oplossingen om het afval zo goed mogelijk te kunnen verwerken. De website bedrijfsafval.nl laat alle manieren zien die zij aanbieden om het afval goed op te kunnen bergen en te vervoeren. Hiervoor hebben zij diverse containers die gebruikt worden als inzamelmiddel. Bekijk of zij hier niet alleen het bedrijfsafval kunnen verwerken die u produceert, maar ook naar de manier waarop ze dat doen en uiteraard ook de prijzen. Van het laatste kunt u ervan uitgaan dat zij de scherpste tarieven aanbieden voor de afvalverzameling. Dit afvalbedrijf biedt aantrekkelijke en flexibele oplossingen om het afval van uw organisatie op verantwoordelijke wijze voor u weg te werken. Hierbij denken ze aan de voordelen voor u en voor het milieu.

Kies uw rolcontainers voor bedrijfsafval

Zodra u de website doorneemt, ontdekt u nog meer hoeveel soorten afval er bestaat en hoeveel u eigenlijk produceert. Verder leest u ook wat er mogelijk is om dit op een milieubewuste manier weg te gooien. Dankzij het enorme aanbod aan afvalcontainers, kan uw bedrijfsafval op allerlei manieren gescheiden en afgevoerd worden. Ook als het gaat om een tijdelijke afvoer, kan dit voor u geregeld worden. Binnen 24 uur heeft u een rolcontainer bij de hand waar het afval ingegooid kan worden. Zo zijn er containers beschikbaar voor de volgende materialen:

 • Restafval
 • Oud papier
 • Glas
 • Vertrouwelijke documenten
 • Plastic
 • Swill

Het laatste is niet voor alle mensen een bekende term onder bedrijfsafval. Het gaat hier om biologisch afbreekbaar afval. Vooral horecagelegenheden zijn hierbij gebaat. Denk daarbij aan het afval dat uit de keuken komt en etensresten. Dit kan allemaal snel bederven en moet daarom op gepaste wijze bewaard en vervoerd worden. Ook als uw bedrijf een horecagelegenheid heeft als een kantine, is een swill container aan te raden. Mocht u bedrijfsafval hebben wat niet onder de standaard categorieën valt, dan is restafval een aanrader. Voor alle organisaties is het raadzaam om deze container beschikbaar te hebben voor uw bedrijfsafval. Mocht u te maken hebben met onbestemd afval, dan kunt u het in ieder geval op verantwoorde wijze opslaan.

Inzameling zoals u wilt

Is het voor u niet helemaal duidelijk welke containers geschikt zijn voor uw bedrijf? Neem dan contact op met deze afvaldeskundige voor advies. Zij komen graag bij u langs om u in te lichten over de afvalverzameling. Leg uw productieproces uit en vertel met welk type bedrijfsafval u te maken gaat krijgen. Mocht u eruit zien welke rolcontainers nodig zijn, dan gaan zij graag met u in gesprek over de service voor afvalinzameling, wat het volgende inhoudt:

 • Scherpe tarieven
 • Contract per maand opzegbaar
 • Gratis plaatsing
 • Dekking door heel Nederland
 • Verschillende ledigingsfrequenties mogelijk
 • Beschikbaar voor meerdere afvalstromen

Het gaat om meer dan het weggooien en afvoeren van het bedrijfsafval. Het moet ook op tijd gebeuren, zodat de containers niet uitpuilen van het vuil. Verder is het ook prettig te weten dat de container op andere momenten geledigd kan worden, mocht dit noodzakelijk zijn. Bedenk alle opties en vragen als u met Bedrijfsafval.nl in gesprek gaat over een samenwerking over de inzameling van uw afvalstromen.