Bed & breakfast jansbeek

Lekker weg in eigen land? Kies eens voor een verblijf in bed & breakfast jansbeek! Vaak vergeten we dat ook ons eigen Nederland ons nog heel veel te bieden heeft als het aankomt op mooie plekken om te ontdekken. Natuurlijk is er in het buitenland prachtige natuur en cultuur te vinden, maar in Nederland vind je dat net zo goed! Ook hier zijn prachtige oude steden, zoals het mooie Arnhem waar bed & breakfast jansbeek gevestigd is. De stad ademt historie in allerlei facetten en je kunt er genieten van cultuur en diverse bezienswaardigheden. Er zijn diverse musea te vinden waar je een bezoek aan kunt brengen, zoals:

  • het Wijnmuseum
  • het Openluchtmuseum
  • Museum Bronbeek

Daarnaast is ook Burgers Zoo een bezoekje zeker waard! Ook kun je er prima shoppen, bijvoorbeeld op een van de vijf markten of in de winkelstraat. Na afloop van de dag even wat eten en drinken? Er zijn genoeg gelegenheden om uit te kiezen en met mooi weer kun je altijd wel ergens een terrasje pakken! En het fijne is, in Arnhem ben je in principe zo, als je het vergelijkt met een stedentrip naar het buitenland. Dus niet uren in de auto of in het vliegtuig zitten om op je plaats van bestemming te komen, maar gewoon even rijden vanuit je eigen woonplaats naar bed & breakfast jansbeek en het ontspannen kan beginnen!

Bed & breakfast jansbeek dichtbij natuur

Bed & breakfast jansbeek is gelegen aan de rand van het centrum van de stad. Hierdoor bevindt het stadscentrum zich op loopafstand, maar ben je ook zo in de natuur die in de directe omgeving te vinden is. De Veluwe is heel dichtbij en een verblijf in deze accommodatie biedt jou dan ook de gelegenheid om dit prachtige natuurgebied te verkennen. Je kunt er heerlijk fietsen of een wandeling maken. Of je gaat er naartoe om gewoon in alle rust vanaf een bankje van de omgeving en de dieren te genieten! Bed & breakfast jansbeek is dan ook een uitstekende uitvalsbasis voor verschillende soorten mensen. Of je nu houdt van de gezellige drukte van de stad of dat je een echte natuurliefhebber bent, je zit hier eigenlijk altijd goed! Er is bovendien in de directe omgeving zoveel te zien, te doen en te beleven, dat jij je hier heel wat dagen kunt vermaken! Ook als je iets langer weg wilt dan een weekendje, is dit dus echt een aanrader. Bed & breakfast jansbeek ligt bovendien ook nog eens vlakbij het prachtige Sonsbeekpark, wat jou ook diverse mogelijkheden tot ontspanning biedt.

Sfeervolle accommodatie

De locatie van bed & breakfast jansbeek is dus een belangrijke reden om voor hen te kiezen, maar een andere reden is dat B&B Jansbeek ook gewoon een heel sfeervolle accommodatie is. Het biedt jou de vrijheid en het comfort dat je normaal gesproken in hotels vindt, maar dan met de gemoedelijkheid, gastvrijheid en informele setting van een bed and breakfast. Je kunt bij bed & breakfast jansbeek kiezen uit twee kamers, elk met hun eigen sfeer en karakter. Meer over de kamers kun je lezen op hun website Jansbeek.nl. De eigenaren bieden jou graag alle vrijheid en privacy, maar staan ook voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden over alles wat de stad en omgeving te bieden hebben. Als jij er dus eens lekker in eigen land op uit wilt trekken, dan is Arnhem dus echt een goede plek om eens naar toe te gaan. Met een verblijf in bed & breakfast jansbeek kun je er bovendien zeker van zijn dat je heerlijk kunt ontspannen en tot rust kunt komen!