Hulp met ongediertebestrijding

Mijn vader heeft een mooie huisje in een klein dorpje in Noord Holland. Hij had vroeger een boerderij in de buurt, maar die heeft hij een paar jaar geleden verkocht. Mijn vader heeft namelijk erg last van zijn rug en kan daarom veel dingen niet meer doen. Lopen kan nog, maar hij kan bijvoorbeeld slecht bukken, of dingen optillen. Op de boerderij werden mijn zus en ik geboren en we hebben daar altijd erg leuk gewoond. We hadden paarden en schapen en een mooi stuk land. Maar mijn vader kan niet veel dingen meer doen en sinds mijn moeder overleed was hij helemaal alleen in de boerderij. Hij kon niet meer voor de dieren zorgen en de boerderij was veel te groot voor hem alleen. In het begin hielp ik nog wel op de boerderij, maar het was beter om alles te verkopen. Mijn vader heeft altijd veel dieren om hem heen gehad, op een boerderij hoort dat erbij. Een vaak ongewenst dier op een boerderij is een muis. Wij hadden heel vaak muizen en het was moeilijk om van ze af te komen. Nu had mijn vader ook in zijn nieuwe huis muizen, maar zelf vond hij dat eerst niet zo erg. Ik vroeg of ik de ongediertebestrijding bestrijding moest bellen, maar hij zei dat ze niet zoveel deden. In een boerderij eten ze vaak het voedsel van de andere dieren, maar in een huis eten ze het voedsel in de voorraadkast. Het leek mij beter om wel de ongediertebestrijding te bellen, want mijn vader kan in zijn conditie niet veel tegen deze dieren doen. Het duurde een tijdje om hem te overtuigen, maar toen hij merkte dat de muizen van zijn eten aan het eten waren, wilde hij ook de ongediertebestrijding inschakelen.

Beestjeskwijt.nl hielp met de ongediertebestrijding

Online zocht ik op ongediertebestrijding en ik vond de website beestjeskwijt.nl. Het is een handige website met veel informatie over verschillende ongedierte en wat je tegen ze kan doen. In ons geval was het probleem al te groot en moesten we de ongediertebestrijding inschakelen. Ik maakte gebruik van een formulier, zodat ze ons een offerte voor de ongediertebestrijding konden sturen. De offerte zag er goed uit en we besloten om gebruik te maken van de diensten van het bedrijf. Het bedrag op de offerte was lager dan we hadden verwacht en het zag er allemaal professioneel uit. Ik belde beestjeskwijt.nl op om een afspraak te maken voor ongediertebestrijding en we spraken af dat ze een paar dagen later zouden langskomen. Ik wilde graag aanwezig zijn, zodat ik kon helpen als dat nodig was. Ze waren erg vriendelijk over de telefoon en we konden een afspraak maken voor wanneer ons uitkwam.

Snel van ons probleem af

Een paar dagen later kwam er iemand langs om ons te helpen met de ongediertebestrijding. Ik liet de man het huis zien en vertelde hem waar we de muizen gezien hadden. Hij liep zelf ook nog een ronde door het huis om een aantal plaatsen te inspecteren en ging aan de slag. Wij hadden met hem afgesproken dat hij gif kon gebruiken, want we wilden snel van het probleem afkomen. Dit hielp erg goed want hij hoefde niet terug te komen. Voordat hij wegging gaf hij nog een aantal bruikbare tips, om te voorkomen dat de muizen zouden terugkomen. Als je ongediertebestrijding nodig hebt, dan is beestjeskwijt een goede keuze 

  • Ze zijn erg vriendelijk en professioneel
  • Kunnen snel langskomen om te helpen
  • Wij waren snel van ons probleem af
  • Het bedrag kwam lager uit dan wij verwacht hadden